vecka

Vecka 17

De regler som ligger för att förhindra Corona är kvar. Så här skrevs det i DN:

Det är två veckor till vissa förbud hävs eller skolor kan öppna igen. Vissa stunder känns det väldigt tungt men andra stunder känns det lixom skönt att veta att det är ”så här” i ytterligare två veckor.

Det är svårt att minnas hur det var innan Corona. När vi gick till jobb och förskola och träffade folk. Samtidigt längtar jag, drömmer och gör planer. Och livet tågar ju på. Hur mycket vi än önskar att det stod still i karantänen.

Den här veckan kommer det (troligen) bli klart att jag inte får jobba kvar på mitt jobb. Jag vet inget 100% men känner mig säker på att det kommer bli så. Jag har bearbetat det ganska mycket redan och har någon form av frid i det. Men det kommer kännas konstigt och säkert ledsamt att se det svart på vitt.

Nils är dålig i sina allergier, de har förhoppningsvis hittat det änne i medicinen som gör honom arg, orolig och hyperaktiv och nu har vi en medicin helt utan. Så nu r han trött. Jag spenderar mycket tid med att sörja det. Att han har en svår kronisk sjukdom som inte går att behandla med mediciner som gör att han klarar vardagen. På det viset är det fint att vi har karantän. Innetid med mycket tid i soffan är vad vi behöver. Trots dryga 20 grader ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.