vecka

Vecka 16

Ja hörni. Den här veckan ska vi, jag och min man, utnyttja våra privilegium. Min man kom till den insikten mycket tidigare än mig och har bedrivit opinionsbildande verksamhet åt en rörelse han stöttar. Och jag ska så klart göra samma sak. Den här krisen påverkar alla och så klart de som redan är utsatta mest. Passa på att ta ställning via sociala medier som en start på en förändring åt något håll du vill. Själv har jag deltagit i #jagär2015 och hoppas få fortsätta bidra till deras syfte.

Annars ska jag ha mens. Och ta cellprov. Ska nog ringa o h höra om det ska bokad om pga mens.

Jag måste ringa Nils allergi-läkare också. Hans mediciner funkar inte… så sorgligt. är precis likadant som förra året. hoppas på att de har möjlighet att svara och göra något annat för oss. Som gör att vi inte hamnar på sjukhus igen.

Påsktårta med en maskin på.

Det har varit 25 grader här i helgen. Jag brände mig o ansiktet när vi satt ute i trädgården och åt jordgubbar. Men så jäkla gött med värmen. Perfekt väder! Nu ska vi bara hoppas på lite friare tyglar snart så vi kan ge oss iväg på äventyr också.

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.