Girlytalk

Boktips: tjänster och gentjänster – Sophie Kinsella

Årets första boktips kommer här. Den här boken handlar om “Fixie” som hjälper och grejar och fixar med allt och alla. Hon jobbar i familjens affär och lever efter motot “familjen går först”.

Dock är hon den enda i familjen som lever efter den divisen så alla andra i familjen är ruggigt elak mot henne medan hon sväljer allt och är diplomatisk. Och så klart kär i en riktig skitstövel.

Efter 180 sidor (av 349) börjar det ändå hända grejer med Fixie. Hon träffar en man som hjälper henne, den goda samariten. Sedan är ju även det en del trassel så klart.

Jag blir så irriterad på Fixies familj som behandlar henne så illa. Jag blir lixom så äcklad av hennes bror och syster, sitter och är irriterad under läsningen.

Sedan tänker jag på min ex-man. För vi var väldigt bra tillsammans när det var bra och han hjälpte mig med många destruktiva relationer i mitt liv. Så på något vis finner jag delen där hon träffar en man och förändras trovärdig. Men sen? Ja du… tilltrasslat och lite halv utrett slutar boken. Jaha?

Jag brukar gapskratta till Kinsellas böcker men den här tycker jag var nja… inget lågvattenmärke men heller ingen hit.

boken finns i alla fall att köpa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.