Girlytalk

En bra dag!

Igår hade jag en bra dag på jobbet. Så skoj. Avslutade med tre möten. Två där jag kände mig som en så himla bra mentor/handledare och att jag verkligen nådde fram till ungdomarna. De ena genom att prata om stranger things och introverta. Vad pratat ni om på era möten?

Sedan ett möte med en grupp samt chef där vi fick ur oss en del frustration och lite nya idéer. Gick väldigt glad från jobbet och hann med ett besök på bibblan och en liten träningstur innan jag landade i soffan.

Och nu ör det oktober. Ny månad och ny dag. Idag väntar föreläsningar och individuella utvärderingar och ännu ett mötesmarathon efter lunch. Inte lika givande som igår tror jag på förhand.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.