Girlytalk

Vecka 40

Förra veckan avslutades med ett möte som fick mig att vilja skjuta mig och skratta på samma gång. Att arbeta med autistiska människor är egentligen inget för mig men det är utvecklande och verkligen en utmaning.

Den här veckan börjar på samma vis. Möten möten möten. V är borta måndag till onsdag. Det ska bli lite skönt. Älskar ju när han är hemma också men så mysigt att få vara ensam också. Japp sån är jag.

På torsdag åker jag och hälsar på en bästa vän. Hon har bott på sjukhus senaste kan det vara tre månader? Pga att hennes barn kom alldeles för tidigt. Nu är de stabila och jag får äbtligen hälsa på och hjälpa henne. Tänker att vi ska sova och äta godis. Träna och skratta. Åh jag längtar! Egentligen är det hennes man som är en av mina bästa vänner och varit länge. Och jag älskar att han träffat en sån vettig partner. De har vaket gifta länge och hon är också en av mina nära vänner nu. Det är så härligt när det blir så.

Kort beskrivning av veckan. Men jobb och sedan bästis-häng på sjukhus.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.