Girlytalk

Middagstips: lax med romsås

Jag älskar sås. Mat utan sås är så torrt och tråkigt. Älskar såser med creme fraiche lite extra. Älskar faktiskt creme fraiche, kan äta det med sked. Är inte riktigt lika förtjust i majonnäs men i en sås är det ju prima!

Ugnsstekt lax med romsås och koktpotatis. Koka potatis och steka lax i ugn antar jag att ni kan så jag tipsar om romsåsen. Så här gör jag:

Blanda lika mycket creme fraiche och majonnäs. Ca 1 dl av varje för fyra personer. I med 100 gram rom, 1 finhackad rödlök och massor av dill. Toppen över i är saft och skal från en citron! Blanda i he i salt och peppar. Njuuut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.