Girlytalk

Gotland: resan dit

Jo men hörni. Sista veckan på semestern var vi på Gotland. Det inföll samtidigt som medeltidsveckan vilket inte var något vi valde utan vårt resesällskap.

Jag var peppad på Gotland men den där jobbångesten började smyga sig på som en dimma över livet. Framförallt var jag peppad på att se mer av Gotland än Visby. Dock hade jag glömt en liten detaljs:

Jag är rädd för färjor. Alltså att åka färja a la Titanic eller Estonia. Och ja, vi tog Gotlandsfärjan dit från Nynäshamn. Väldigt smidigt. Färjan var ganska tom och vi åt en riktigt god middag i restaurangen.

Jag älskar ju havet och fick spaghettiben av att gå upp på däck men det är så mäktigt. Stort och skrämmande, vackert och oändligt.

Nils är ju en stjärna på att resa och röjde i både lekrum och barnbio innan han satt med oss och grejade. De dryga tre timmarna gick fort.

Väl framme tog vi oss till ettan vi hyrt via en bekant. Snabbhandlade frukost medan blixtarna lös upp himlen och innan iaf jag var ganska nöjd med dagen och att faktiskt vågat åka färjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.