Girlytalk

Semesterplaner

Även om sommaren känns längre bort här i Sverige så är det ju dags att planera sommaren, precis som Natalia redan gjort. Våran sommar är faktiskt ganska oplanerad.

Vi ska hälsa på min fd pojkvän och sambo i England och tänkte hinna med både Yorkshire och London. Framförallt med tåg. Alltså vi ska flyga dit men sedan ska vi åka tåg. Jag återkommer med hur det går. Jag kan också återkomma med hur länge vi ska vara dör för V har i uppdrag att boka biljetter hem och detta har inte skett ännu…

Vår andra resa blir till Gotland. Jag har aldrig varit på Gotland. Och ingen annan i vår familj heller. Vi har vänner som ör på medeltidsveckan varje år och trots att vi inte alls gillar spektaklet så åker vi då. Tanken är att vi ska hitta alla gömda skatter på ett överfullt Gotland, vi hoppas att de flesta stannar i Visby…

annars blir vi i vårt hus i Italien och gör ingenting. Funderar över livet, äter gott och badar. Jag ska också hinna upp till Norra Sverige igen, fast mer norrut och njuta järnet med min bästa vän.

Vad ska ni göra?

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.