kläder

T-shirt-akuten

Det finns så många utmaningar och problem som nybliven mamma, ett av dem som jag fokuserar mest på är akut T-shirtbrist. 

Som ni vet så kunde jag ju ha mina vanliga kläder hela graviditeten. Dock köpte jag ingenting nytt utan nötte på de tröjor jag redan hade, även om magen var minimal så är ju tröjorna nu slappa och i ärlighetens namn ganska slitna. Dessutom är jag ju smalare nu än innan jag blev gravid så allt är hängigt. 

Jag har haft tröjor i ekologisk bomull från Gina tricot, älskar när en modell finns i många färger men de håller ju egentligen inte jättelänge, men är väldigt prisvärda tycker jag. 

Nu vill jag ha lite bättre t-shirts, mer kvalité, både tighta och lite mer “of-fit”. Vad har ni för tips? 

0

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.