tips

Bond: Spectre

Jo men en sak som var lite rolig i förra veckan var att jag och V satte på oss finkläder och gick på premiären av den nya Bond-filmen.
Egentligen är jag inget superfan av Bond men den här tyckte jag var bra. Det var inte så himla mycket slagsmål, lixom fight man mot man, utan mer explosioner och smarthet från Bonds sida. Sånt gillar jag. När Bond måste tänka. Sedan tycker jag också att Daniel Craig är en fantastisk Bond. Men mest av allt gillar jag Christoph Waltz, jag tycker att han är helt fantastisk!
Nu är väl de flesta karaktärer någon film gamla men jag tycker att de lyckats bra med att förnya de klassiska figurerna som MoneyPenny, Q och M (även om den gamla M var helt fantastisk, älskar henne också).

Screen+Shot+2014-12-04+at+11.10.54+AM

Sedan måste jag säga att om man gör Voldemort till chef för MI5 och Moriarty chef för landessäkerhet då får man skylla sig själv när man får problem.

4 kommentarer

  • Ika's USA

    Har alltid älskat Bondfilmerna, inte för att dom är så himla bra utan för att jag associerar dom med fredagsmys med pappa när jag var liten:)

    Jag är nyfiken på om dina vänner läser din blogg, eller om du är “anonym” så att säga (inga bilder på dig etc). Undrar eftersom du skrev ganska öppet om att du kände dig besviken på en av dina nära vänner.

    Hoppas du har en bra dag och vecka!

    • alex

      Väldigt få av mina vänner läser bloggen. Tanken är att jag ska vara anonym och friare kunna dela tankar med andra som kanske känner likadant.
      Angående min vän som jag är besviken på så har jag pratat med henne, jag förstår fortfarande inte riktigt hennes sida av saken men jag har iaf sagt min. Tyvärr har jag en längre tid känt att vår relation nog närmar sig slutet.
      Det blir så när man bor långt från varandra, jag måste prioritera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.