tips

Hudvård delux

20131119-200413.jpg

Under vintern får jag torr hy. Jag kan nästan fjälla på kinderna och pannan och på axlarna kan jag få finnar för att jag är så torr.
Jag tycker att hudkräm fungerar en stund men sedan tar det torra över, det är som att huden inte riktigt kan suga upp krämen utan att den lägger sig utanpå.

Mitt hemliga knep är att blanda socker med olivolja. Sockersöt skrubbar bort död hud och olivoljan återfuktar big time. Jag använder blandningen två gånger i veckan i duschen. Vill jag ha mycket skrubb tar jag mycket socker. Och mer återfuktande så blir det mer olja.

Det låter galet men det är så skönt och huden blir verkligen återfuktad och babylen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.