Girlytalk

Första gången han såg mig

Jag tycker att det mest spännande med förhållanden är att höra hur folk har träffats, så därför tänkte jag dela med mig av hur vi träffades. Eller rättare sagt, hur han träffade mig.

 

Jag var ute med några tjejkompisar på en pub och fick ett telefonsamtal från min vän som jag pratar tyska med. Så när jag svarade höll jag samtalet på tyska. V (där fick ni första bokstaven) kom fram och frågade var ifrån jag var då han hörde att jag bytte språk, tyvärr var han tvungen att gå ganska snabbt därefter men nog fick han mitt nummer och ringde sedan. Ni kan också få ledtråden att även jag och V höll hela vårt samtal på tyska.

 

en riktig gentleman har han visat sig vara och jag fick en fantastisk blombukett innan första dejten. Han vet hur en slipsten ska dras.

De förlösande orden
De förlösande orden

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.