Om mig

Hej!

Jag är 37 och flyttade i början av 2020 till Holland tillsammans med min man Icey som jag träffade 2016. Vi har sedan vi blev tillsammans ofta skojat om att jag är lite av en ofrivillig flickvän, fästmö och nu fru då jag egentligen är ganska förtjust i singellivet. Busigt, flirtigt, egoistiskt och härligt tycker jag det är. Men vet ni, förhållanden när dom är rätt är härliga dom med. Nu är det rätt och jag har hittat hem. I augusti 2019 blev vi man och fru.

Jag är nog en ganska rastlös själ som bott utomlands större delen av mitt liv. Hjärtat klappar lite extra för England och Belgien som bägge betyder mycket för mig då stor del av min uppväxt hände i just de länderna. Trots att vi inte har varit tillsammans så länge så har min man och jag (fortfarande galet att jag har en man men) bott på Island och i Norge. Nu testar vi Holland ett tag och ser om det funkar bättre för oss. Förhoppningsvis är det här vi kommer starta en liten familj.

Älskar (lite för mycket) att shoppa och är smått beroende av den allra mest ceriserosan. Har på tok för mycket härligt smink och snygga handväskor. Eventuellt har jag orimligt många kepsar också.

Tänker mycket och känner ännu mer. Och är inte jättebra på gråzoner. Inte alls. Älskar dramatik och att få känna hela känsloregistret då och då.

Just det, jag heter Natalia och lite mer. Jag nås på natalia(a)girlytalk.se – hör gärna av dig!

Ett inlägg som handlar mer om mig: Vem är jag? (26 mars, 2014) 

Ett inlägg som handlar om mitt liv hittills: Mitt liv. The story so far. (12 maj, 2020)

2 kommentarer

 • Peter

  Hej
  Trevlig blogg du har ,är man men läste lite ändå.
  Speciellt om barnet ,har själv en ny 3 åring sent i livet.
  Läste om dina mäklarstrapatser i Holland .
  Fick ni det där speciella huset för 295K eller .
  Har du något speciellt råd att ge när det gäller mäklare / husköp i Holland.

  Livet är speciellt , ha det gott / Peter

  • natalia

   Hej Peter! Vi valde att hyra till i slutändan. Det är svårt nog det, att hitta något att hyra. Man kan väl milt sagt säga att det är bostadsbrist här i Nederländerna. Vi är glada att vi hittade något nytt och fräscht att hyra men skulle absolut hellre ha köpt men tiden gick inte riktigt ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.