Barn

Doppresenter

Har precis skrivit sista adressen på vår inbjudningskort till Baby Sweeds dop. Det är fortfarande mycket kvar att fixa med som mottagning, program, sånger, boende för gäster och inte minst gudföräldrar. Just det sista är svår. Det är stort och vi landar inte i något som känns 100% rätt. Så jag kikar runt lite på fina doppresenter. Jag tycker det är svårt, man vill ju ge något som kan användas många år framöver. Aktier eller en slant på sparkontot tycker jag är en bra present om än inte så rolig. Vill man hellre ge något som man kan ta på så kommer lite tips här (klickbara bilder). Hoppas det kan ge lite inspiration.

Finaste vägkrogen från Svenskt Tenn
Fin personlig poster från Cub Club
Ett underbart födelsedagståg från Konges Sløjd. På Konges Sløjd hemsida kan man också köpa olika delar, kul idé då barnet får ett helt personligt tåg.
En fin ryggsäck som denna från Elodie x Clara Hallencreutz.
Jag tycker träleksaker alltid är klassiska men så är jag också tjejen som har träleksaker framme som dekoration i vardagsrummet. Gokis naturfärgade leksaker som detta är ju super vackert men jag tycker också man kan köpa begagnade fina Brio leksaker. Speciellt sådana som inte finns längre.

Det finns faktiskt mycket annat fint också såklart. Så som fotoalbum, små lådor eller en fylla i bok. Sedan tycker jag det är fint att skriva dopbrev, ett litet brev om livet, något tips, en presentation om vem man är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.