Shopping

OMOM

Jag har fått dille på tygväskor. Vet inte om det är allt packande på sistone, de tråkiga alternativen i butikerna eller helt enkelt de fina varianterna som finns. Jag använder de till allt från förvaring och strandväska till tvättkorg och resväska. Rätt storlek till rätt äventyr.

OMOM väskor har många smarta och fina varianter och jag slog till på en liten rosa karamell för att ha när tjejerna på Newbie, Apoteket, Indiskaoch alla ställen frågar om jag behöver en påse. Funkar också för lite stödhandling på ICA. Jag älskar att väskan har två korta handtag och två långa. Gillar också fickorna. Jag köpte även en liten turkosrandig väska som man lätt kan fästa på handtagen som en innerficka. Förvarar faktiskt den rosa väskan i den turkosa, passar perfekt.

Vill man ha lite pimpade OMOM väskor så har My Feldt ett gäng hon har illustrerat på. Mycket fina!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.