Gravidtankar

Fredagens uttömning

Hej utsikten, två år sedan sist men minns dig som igår.

Vilken helg. Den är förvisso inte slut men jag är. I fredags fick jag åka in till sjukhuset och vi trodde det skulle bli kejsarsnitt. Det blev det nästan men till slut blev det inte så och vi fick komma hem igen. Min svägerska var här så någon kunde vara med Baby Ice men det var verkligen en känslomässig bergochdalbana. Jag var helt förstörd och sjukt hungrig. Det var en tuff natt igår med mycket känslor och tankar. Framförallt kändes det sjukt tufft att vara så långt ifrån familjen som man kan be om alla tjänster.

Idag känns det bättre även om det inte känns bra. Jag försöker landa, tänka klart och planera. Beräknad födelsedag är den 28 men alltså är det något Baby Ice lärde mig så är det att man kan inte planera bebisars ankomst. Jag är bara glad att Baby Sweed verkar må bra. Hoppas att snart få träffa en frisk lite bebis.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.