Gravidtankar,  Vardagen

God morgon!

En vecka kvar sedan är jag i vecka 39, en säker vecka att plocka ut bebisen. De gör det helst vecka 39 eftersom barn som föds med kejsarsnitt annars kan ha lite andningssvårigheter om de kommer ut innan. Så vi får se när det blir, min graviditetsdiabetes är i alla fall under kontroll trots att jag har väldigt dålig aptit och helst äter croissants och pasta.

Idag har jag en barnfri morgon då våran underbara barnvakt är här. Tanken är att jag ska ringa typ 10 samtal och fixa massa admin. Efter en massa tjat från Icey så ska jag kanske även packa den där sjukhusväskan. Vi hade en kväll då jag trodde jag hade sammandragningar och Icey blev superstressad eftersom väskan inte ens är packad haha. Skulle jag föda naturligt så kan ju bebisen komma närsomhelst nu. Vattnet i lungorna pressas nämligen ut när man föder vaginalt.

Okej, har bara barnvakt några timmar till så ska försöka klara av allt på listan och titta lite mindre på TV. Har börjat se om Suits för min hjärna orkar inte ta upp ny information. Och ja, jag äter min sons yoghurt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.