Mode

En gul klick

Det har ju kanske inte varit världens mest mode inspirerande månader. Dels syntes magen tidigt och dels behöver jag nästan varje dag ha väldigt praktiska kläder som tål lekplatser, parker och allmänt bus. Så kommer det säkert vara framöver också men det kommer även komma stunder då jag kan ha på mig något annat. Känner att jag är sugen på något bekvämt men även något som piggar upp.

Skjortklänning från H&M

Jag har denna skjortklänning i blåvitt och den är så skön, den är både sval och mjuk. Khaki är en favoritfärg då det funkar till alla färger och ju färggladare desto bättre. Så jag tänker gult!

Prisvärda örhängen från Avant-Garde Paris som piggar upp.
Och en gul färgklick till väska från spanska Disigual.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.