Vardagen

Sol och vardag

Baby Ice blev bra efter bara några dagar. Så vi kunde riktigt njuta av de sista soliga dagarna och skönt var det eftersom det snöade när vi landade i Rotterdam.

Här hemma är det fullt fokus på rens och lite ommöblering. Det är super viktigt för mig att Baby Ice får ett kul och tryggt rum nu när det snart kommer en till. Vi har haft en gästsång i hans rum. Tanken var att den skulle användas för att läsa sagor och mysa men såklart även för gäster. Det har knappt varit några på besök här så den har inte använts som gästsäng. Vi har knappt suttit i den för den är bara obekväm. Så den ska ut. Jag hade egentligen velat lägga ut den för länge sedan men Iceys syster har velat lite om huruvida de ska bo här eller inte när de kommer på besök. Både Iceys föräldrar och hans äldsta lillasyster med familj kommer på besök när Baby Ice fyller 2 år om cirka två veckor. I födelsedagspresent blir det ett rum som lämpar sig till mer lek än vad som funkar där inne just nu. Vi fick ett ganska snällt bidrag av Iceys föräldrar som vi ska köpa ett litet bord och stol för. Precis som förra året försöker vi köpa det mesta begagnat.

Annars så rullar vardagen på galant. Tvätt, städ, lek och bebisstress. Så glad att vi som familj fick tid tillsammans i Spanien. Utan stress och jobb. Det märktes verkligen hur glad Baby Icey blev av att ha två lediga föräldrar.

2 kommentarer

  • Alex

    Jag tycker också att barnen njuter så när vi är lediga alla fyra. De plockar nog upp mer på stress och tider att passa än vad jag tror.

    • natalia

      Vi lever inte så stressigt liv alls men jag tror Baby Ice njuter av att ha både sina föräldrar lediga och att vi umgås tillsammans 💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.