Barn,  Sjukdomar

Orolig mamma

Jag är nästan alltid en ganska cool mamma som ger min son mycket frihet att upptäcka världen. Men jag är också en hypokondriker och livrädd för att förlora min son i någon orättvis sjukdom.

I fredag fick Baby Ice plötsligt feber. Väldigt hög feber. Jag är egentligen ganska lugn och tänkte att det är någon förkylning på gång. Febern kom och gick under eftermiddagen och kvällen. Han vaknade feberfri på lördagen men fick utslag över hela kroppen på eftermiddagen. Kände mig ganska lugn då med eftersom jag vet att barn kan få utslag efter febern. Men. Men idag på eftermiddagen så vek sig benen på Baby Ice. Det hände tre gånger innan han gav upp och satte sig ner. Jag kunde se att han var rädd och inte förstod vad som hände. Jag försöker hålla mig lugn för hans skull men är så jävla rädd. Jag bär upp honom och så åker vi hem. Jag ber Icey googla vad det kan vara eftersom jag gör allt för att undvika att googla diffusa symptom. Icey hittar inget och jag blir bara räddare och räddare så jag googlar. Ser att fjärde resultatet är cancer. Vägrar klicka där och ber Icey ringa vår läkare. Jag vill inte ringa för jag blir alltid så orolig. Läkaren tror det är en ”förkylning i höften” som barn kan få efter de har varit förkylda. Baby Ice har inte ont som man oftast har. Tvärtom är han superglad men hungrig. Inte heller har han varit direkt förkyld.

Läkaren har bett oss avvakta till imorgon och se hur han mår då. Jag bröt ihop efter att Baby Ice somnat. Jag är bara en orolig mamma och därför blev det inget inlägg i fredags. Hoppas såklart att Baby Ice mår bättre imorgon och att jag lyckas sova.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.