Barnkläder

Första outfiten

Solen och avlastningen är nog precis vad jag behövde. Ja, och att få vara med mina föräldrar såklart. Jag känner mig bättre, tryggare. Så imponerad av Alexs lista över mål i mars. Sådant vill jag också klura på. Känns som ett härligt sätt att se möta en ny månad. En ljusare månad. Mars för mig och oss involverar familjebesök från Island och födelsedag för Baby Ice. Vi har även planeringsmöte på sjukhuset där vi förhoppningsvis kan sätta en plan och ett datum för förlossningen.

Apropå den så har jag köpt lite barnkläder. Eller en outfit. Det är ganska stort för mig. Hade kanske velat vänta lite till men en kompis till mig ska hem till England och erbjöd sig ta med sig hem lite paket till mig. Så jag beställde en fin sparkdräkt från hyllade Isla & Fraser. Jag hoppas också att det kanske kan få mig på lite andra tankar. Lite positivare tankar, mer hoppfulla. Tänker mig att jag ska hänga upp den lilla sparkdräkten på en galge så att det blir konkret. Det kommer en bebis och det kommer gå bra. Till sparkdräkten beställde jag även en liten hätta. Min mamma var supernoga med att vi alltid skulle skydda huvudet. Man ser det inte så ofta längre men rekommendationen är fortfarande att man ska skydda barnens huvud tills de är ett år. Baby Ice har alltid haft någon form av huvudbonad och om inget annat så har det resulterat i att han aldrig tjafsar om keps eller mössa. Snarare tvärtom, han saknar det om den skulle ramla av eller så.

Bild: Isla & Fraser

Vi får se om det blir några fler inköp till bebisen. Vi har mycket sedan Baby Ice och det skiljer inte så mycket i säsong mellan de två barnen. Men mycket har jag också lånat ut eller gett bort så lite basplagg kanske behövs. Sedan en snutte och en nalle i alla fall.

En kommentar

  • Alex@girlytalk.se

    Jag visste inte att det fanns rekommendation om att skydda en babys huvud men tycker det är lite sunt förnuft. Vi har också haft olika hättor till Majken och hon skriker som en stucken gris när vi försöker gå ut utan mössa 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.