Familj

Minisemester

Sorry för dålig uppdatering.

De senaste två veckorna har jag känt mig väldigt nere. Vet inte vad det beror på och har haft svårt att sätta ord på exakt hur och vad jag känner. Det är så mycket tankar och funderingar som cirkulerar i mitt huvud och jag kan inte riktigt sortera dom. Vet inte om det helt enkelt blivit för mycket. Så att jag inte kan tänka en tanke fullt ut och tydligt. Är det en grej? Psykologen tjatar på att jag behöver egen tid men med egen tid så kommer ångesten över förlossningen och paniken över att dö. Lugnar jag ner mig från det så börjar jag fundera på vad vi gör om det inte är ett friskt barn. Och det enda som verkar motverka dessa känslor är att få vara nära Baby Ice. Då stillar sig mitt hjärta och tankarna får vila.

Instagram insisterar på att vissa inlägg efter inlägg från mammor som knappt överlevde förlossningen, bebisar som inte överlevde en hel graviditet och barn som föds med allvarliga sjukdomar. Jag blockerar ord efter ord för att slippa se inläggen men det slinker förbi ändå. Så nu är det bara in och ut som gäller i den appen.

Jag har bett Icey om att antingen inte prata mycket om en eventuell flytt eller att greja med det själv. Mitt fokus måste få vara Baby Sweed. Samtidigt tycker jag det är lite jobbigt att vara gravid nu. Jag känner mig stor, har ont och känner mig mest rädd. Tycker också det är så svårt att vara den mamma jag vill vara till Baby Ice. Jag kan inte röra mig som jag vill eller leka som vi brukar. Han är världens bästa som anpassar sig men jag vill kunna ge honom det bästa. Så jo, det är tufft men jag vill inte vara den som klagar så kämpar på och gråter mest i ensamhet.

Vi bestämde därför oss för att åka till Spanien till min mamma och pappa för att få känna lite trygghet. Jag ville också ge Baby Ice ett litet äventyr innan det kommer en bebis. Åh, det är så mycket jag vill göra för honom innan han blir storebror. Och två barn, två barn känns övermäktigt. Samtidigt som syskon är bland det finaste och bästa man kan ha genom livet.

Nu ska jag försöka lite av min minisemester eller minipaus som jag egentligen vill kalla det.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.