Barn,  Shopping

Gravida lyxpresenter

Vi har lite saker att fixa inför en nya bebis. Mycket har vi, lite av vi sålt och några saker behöver vi nu när det blir två. Jag vill gärna chilla lite med inköpen tills det är lite närmare födelsen. För jo, oron sitter i.

Det betyder inte att jag inte kan hitta sådant som funkar hursomhelst och sådant som jag skulle behöva nu. En skön kudde och en ny skötväska är sådana saker. För hur jag än försöker med mina exciterande väskor så slutar det med att jag saknar en välorganiserad väska. Sökandet efter en bekväm sovposition skulle säkert också kunna underlättas med en härlig kudde.

En gravidkudde är så stor och otymplig och hmm… ja, ful. Så jag kikade lite hos mina trogna favoriter där vi köpt våra babynest, nämligen DockATot. Det har precis fått in nya kroppskuddar. Dyra men även så fina att de kan finnas kvar länge. Inte bara några månader, utan en investering. Jag har kikat och hintat lite om denna. En sak som jag verkligen saknade under tiden jag ammade Baby Ice var en bra amningskudde. Det var rätt krångligt för amningen för mig. Kejsarsnittet gjorde att mjölken inte riktigt fanns på plats från början men jag ville verkligen amma i 6 månader så jag kämpade på. Den positionen som funkade bäst för oss kallas rugby här. Det är när barnet ligger under armen på sidan. Det funkade bra men jag fick alltid fixa kuddar. Tänkte så ofta att det hade varit smidigt med en amningskudde. Även här tänker jag att det är kul om det är en kudde som kan få finnas kvar i hemmet länge. Så därför har Icey lovat mig denna.

Amningskudde från DockATot

Jag ska sälja min skötväska från Petit Filippe och istället investera i en väska från Tiba + Marl. Den känns stadigare och mer handväska än skötväska. Har jag tur så får jag även en från Icey. Jag saknar mina handväskor enormt så jag hoppas jag känner mig mer bekväm med dessa två från önskelistan.

Raf Holdall skötväska från Tiba + Marl
Inka barnvagnsväska (som även kan användas som cross body)

Ni kanske tänker att det inte skulle passa Icey så bra men jo, det skulle nog funka. Dessutom så har vi faktiskt varsin skötväska. Vi vill alltid ha olika saker i och organiserar väskorna på olika sätt så vi kom fram till att varsin funkar bäst. Då vet jag alltid vad jag har och han vet vad han har i sin väska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.