Girlytalk

Bloggen och jag

Längre än mitt längsta förhållande har jag bloggat här. I år är det faktiskt 10 år sedan Alex och jag startade Girlytalk och började blogga ihop. Det har ändå gått fort och mycket har hänt. Jag separerade, var hjärtkrossad men härligt singel tills jag blev motvilligt osingel. Gick med på att vara i förhållande, ville gifta mig och flyttade runt. Bloggen hängde med. Så vill jag så gärna att det ska fortsätta.

Jag har säkert bloggat sedan jag var 21 och förra året fyllde jag 40. Det är egentligen inte så att jag har ett enormt intresse av att dela med mig av mitt liv men jag älskar att kunna få skriva. Forma tankar, känslor och idéer till meningar. Innan jag började blogga med Alex hade jag alltid bloggat på engelska och det kan jag sakna men jag gillar också den lilla extra utmaningen som det är för mig att skriva på svenska. Så jag vill gärna fortsätta, för min skull.

Samtidigt så ska jag inte sticka under stolen med att jag just nu är så trött och oinspirerad. När jag väl har någon minut över så orkar jag som mest läsa Daily Mail hundra gånger om. Att formulera meningar eller något annat halv intellektuellt är en uppförsbacke. Fast det kanske är exakt så jag ska ha det? Jag gillar ju att träna i uppförsbackar. Ska det göras så ska det göras ordentligt och helst i lite härligt motstånd eller under tidspress. Så jag tänker att jag bloggen och jag kör ett år till. Vi sätter upp en plan. En rimlig plan men press. För att få det bästa av två världar. Jag tänker att det blir inlägg på måndag, onsdag och fredag. Kanske dyker det upp något bonus inlägg under helgen men är det en bonus. Jag skulle bli så himla glad om ni kunde ge en tumme upp och heja på lite. Så hoppas jag att jag får skriva av mig och får den där nödvändiga hjärngymnastiken jag behöver.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.