Vardagen

Två timmar

Tacksam för dagar med denna minimänniska.

Här har ni tjejen som inte alls får ihop något utöver det som hon måste göra det vill säga ungås med sin son och jobba. Aldrig varit så trött som jag är nu. Äntligen händer det tänker någon! Och ja, jag går nu och lägger mig senaste 22:30 men helt innan. Jag slutar ju oftast vid 21 och behöver en timma för att koppla ur men sedan är det sängen. Lyxigt nog har jag en son som älskar sovmorgnar lika mycket som jag och sällan vaknar innan 07:30 om vi inte väcker honom. Han kan dessutom sov till 8-9 ibland så eventuell sömnbrist kan inte beskyllas på honom. De lediga timmar jag har är när Baby Ice sover middag. Det är mellan 2-3 timmar vid lunch så då försöker jag tvätta/städa lite så försöker jag vila. Det är två magiska men ack så korta timmar.

Listan på saker jag skulle vilja göra men inte hinner växer sig längre för varje dag men samtidigt så påminner jag mig om att det är bara en period. Till mitten av januari. Så detta klarar jag, detta klarar vi. Dessutom är jag ledig på fredagar och får äntligen äta middag med familjen. Vi tar hjälp av barnvakter då och då för att det inte ska fallera totalt haha. Jag hoppas hela tiden att vi ska hitta någon slags rytm men det känns inte som det händer. Varje vecka känns lite kaosartad. Kaos eller ej, det är vårt liv just nu och helt självvalt. Skulle det bli för mycket så är det lätt för mig att säga upp mig men vi har lite projekt vi skulle vilja samla ihop till så så länge det går så kör jag på till januari.

I veckan kommer en lite recension av vår vistelse i Ardenerna här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.