Resor

Bortkopplad / avkopplad

I fredags vid lunch åkte vi på äventyr. Vanligtvis om någon frågar var jag vill fira min födelsedag brukar svaret blir London. Jag tror jag fortfarande gillar London även om gatuvåldet inte alls känns som det London jag älskar men i år lockade det inte. Mitt Instagram umgänge (som förövrigt är helt galet, känns verkligen som Instagram bestämmer vem man får se och inte) har alla varit i London under sommaren. Kanske i alla men många. London, Toscana, Venedig, St Tropez, Comosjön, Paris och Mallorca. Dit åker mitt IG umgänge. Eller om jag bara ser dom som åker dit i mitt flöde? Inget ont om det men inget ställe har känts lockande. Och! I år vill jag inte till städer som redan innan pandemi hade för mycket turister. Helst vill jag inte flyga heller på grund av att jag inte orkar med folk. Okej, London och Paris är bara en kortare tågresa bort men ni fattar.

I år, i höst ville jag bara vara i naturen. Helst utan andra människor än min familj och eventuellt kompisar. Så jag visste ganska tidigt att jag ville bo i ett litet hus i Ardennerna. Det är ett så otroligt vackert område som jag så ofta glömmer bort. Så i helgen checkade vi in här. Mer om det sen för nu måste jag sova. Låååång dag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.