Vardagen

Mors dag

Veckan som vad bjöd på barnvakt så vi kunde städa eftersom vi haft besök i dagarna. Det blev en någorlunda grundlig städning så förhoppningsvis klarar vi oss på lite ytligare städningar innan vi åker. För nu är vi inne på slutspurten. Ska inte ljuga men stressen är ganska påtaglig. Det är mycket i huvudet och en del som ska fixas innan vi åker. Häromnatten kunde jag inte somna för jag låg och funderade på om vi skulle få ihop det här. Igen.

Idag är det mors dag och jag har blivit firad med scones och en fin väska från Factorychic. Perfekt för sommaräventyr med familjen! Dessutom fick jag tvätta bilen. Jag älskar att tvätta bilen och hatar sådana där automater. Helst vill jag göra det helt själv med svamp och grejs men det kräver tillgång till vattenslang. Nu testade vi ett nytt sådant där tvättbås men jag blev så besviken. Efter det så åkte vi och handlade och sedan åt vi en god middag som alla tyckte om. Gillar att bli firad och är tacksam att jag gillar att vara mamma. Genuint. Det är roligare än jag trodde det skulle vara och jag tycker det är kul att hänga med Baby Ice. Vilket är tur eftersom vi hänger en hel del.

Veckan som kommer är sinnessjuk. Jag tror att det bara är torsdag som inte har något inplanerat. Imorgon ska Baby Ice och jag först till en gård och sedan till Amsterdam. På tisdag är det gympa. På onsdag ska jag på cellprovstagning samtidigt som bilen ska på service. På torsdag ska vi återhämta oss. Fredag är zumbini medan lördag är lekplatsträff och lunch. Sedan är det söndag igen. Då måste vi packa. Puh. Däremellan är det lite fix jag måste hinna med. Håller tummarna att jag får ihop veckan utan för många gäspningar och trötthetsdippar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.