Inredning

Barnhörnan

Lagom till Baby Ice födelsedag i mars (herregud vad tiden sprang iväg) så blev hans nya lekhörna klar. Egentligen ville jag inte att det skulle vara ett hörn för det känns så exkluderande men det fanns egentligen bara den platsen. Jag har försökt ta bort hörn känslan så mycket som möjligt men visst är det ett hörn. Detta var ju inspirationen och så här är resultatet.

Bakom gardinen säljer sig ett element och en liten vägglåda där vi har några av hans ytterkläder då utgången till vår uteplats är precis bredvid. Miffylampan (eller Nijnte som hon egentligen heter) var en födelsedagspresent men också en souvenir från Nederländerna. Vi köpte vår begagnad men köpte till en födelsedagskronan som går att både sätta på lampa och som ett diadem. Glömde tyvärr ta kort den men en kul detalj att plocka fram vid hans födelsedag. Bordet köpte vi second hand och de flesta leksakerna också. Huset, tåget, bilen och bilbanan är från Little Dutch och de fick hans som födelsedagspresent av oss. Kan meddela att han inte verkar gilla något av det haha. Aktivitetslådan är från EverEarth och den fick han i julklapp av oss men den är inte heller speciellt poppis. Svårt det där men det går i perioder verkligen. Böckerna däremot gillar han. Vi har en hylla för böcker som han kan nå och en hylla för böcker om honom/till honom. Han har Historien om dig från Stacking Stories och en gästbok från Tiny Universe som dom snällt letade runt bland återförsäljare för att hitta. Till slut hittade dom en på lagret som jag fick köpa, så sjukt imponerad över den kundservicen. Böckerna på hans hylla är alla “hårda” böcker som inte går sönder så lätt och för mig är det viktigt att han kan nå dom. Han gillar böcker vilket är jättekul! Böckerna och leksakerna cirkulerar i huset och vi försöker även att inte ha allt framme så det blir lite cirkulation. Han fick en massa nya saker i födelsedagspresent. Bland annat ett pussel med bilar, spårvagnar, tåg och lite annat på. Det älskar han! Likaså de instrument han fick. Hyllorna är förresten vanliga IKEA hyllor som jag målat, mattan kommer också därifrån. Iceys golvstol som han älskar (jag med) kommer från FloorFred och den använder vi varje dag. Baby Ice kan leka själv men han gillar när vi är på golvet och med den här stolen kan vi sitta med honom länge.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.