Vardagen

Check på den veckan!

Shit vilken vecka. Kalasplanering, bröllopsplanering, reseplaner, livsplaner deadlines, en förkylning som bara inte vill släppa och en ettåring som har börjat känna stora känslor för ganska små saker sett till hur livet är genom åren. Just det, det har varit skollov också så inga aktiviteter har stått på schemat. En utflykt till stranden och en utflykt till Belgien har vi unnat oss istället. Efter en söndag med simhall och dammsugning och matprepp är jag orimligt redo för sängen. 22:45 ändå, inte illa! Mitt mål med tidiga kvällar ligger väl sådär till men är jag i sängen innan 23:00 är jag väldigt nöjd. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.