Familj

Första födelsedagshelgen

En väldigt fin födelsedagshelg är till ända och jag känner bara en enorm lycka och tacksamhet över mitt liv. Kanske lite trött också haha.

Vi har haft vänner här i helgen. Fantastiska vänner som flög hit från Norge för att fira Baby Ice. Vi har haft nyfunna kompisar på kalas och Baby Ice har fått paket på posten typ varje dag. Tänk att jag var så orolig för att hans första födelsedagskalas inte ens skulle bli av på grund av att vi inte känner så många här. Det blev lite svajigt i planerandet på grund av Covid – några hade det i början av veckan och några fick det dagen innan kalaset så vi har massa mat över men lyckades som tur var att avbeställa tårta två.

Jag känner mig rätt säker på att Baby Ice märkt att det var något speciellt. Är glad att vi kunde ge honom det. Vår fina, glada, nyfikna, busiga, roliga son som älskar att jaga katter och som hatar att tvätta sig efter maten. Han är självsäker och bestämd med världens härligaste skratt. Och han gav sig själv den bästa presenten nämligen modet att våga gå lite själv. Så stolt över att han vågar släppa taget. I veckan blir det till att öva och öva utan gåvagn. Inget skulle göra honom gladare just nu än att kunna gå helt själv.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.