Livet

Födelsedagsvecka

Det är måndag och det är Baby Ice födelsedag på onsdag. Våren är tillbaks efter ett bakslag igår. Huset är i ordning och städerska kommer på torsdag. Till och med min väska från i julas är uppackad, hurra för det! Mitt stegmål nåddes inte förra vecka på grund av migrän och ett hus som behövdes plockas i. Ändå har jag växtvärk för när man plockar i vårt hem så innebär det väldigt många steg i trappor. Tunga lådor, tung bebis och några vändor till förrådet ger tydligen träningsvärk. Nu ser jag att vi glömde babygymet, så får gå ner till förrådet igen haha. Det är faktiskt lite saker från förrådet som ska upp till utebordet. Vi har nämligen äntligen köpt ett middagsbord. Vi har ju sedan vi flyttade in haft vårt utebord som middagsbord men kände att det funkade inte längre. Vi har alltid haft en duk på den och det blir bara meckigt nu när Baby Ice sitter vid bordet och inte längre har bricka vid stolen. Hans tallrikar står bättre utan duk. Så helt plötsligt har vi ett middagsbord och ett utebord. Himla mysigt!

På fredag kommer gäster från Norge och på lördag ska vi ha kalas. Oklart hur många vi blir. Åh ja, vi kanske är i en endemi nu men Covid hänger ändå kvar och lurkar. Jag ska nog ta min fjärde dos i veckan eller nästa så får räknas som min tredje. Stället jag vaccinerade mig på i Sverige kunde inte lösa ett intyg. Och även om det förmodligen inte behövs så vill jag inte resa utan ett giltigt covidpass. Men just det kalas, det blir en blandning av våra vänner från Norge, kompisar från här och såklart Baby Ice bästa (enda?) kompis Nancy. På själva födelsedagen så funderar vi på lunch på stan och kanske någon utflykt. Känns som det kan bli en mysig vecka! Om vi bara håller oss friska. Nu, tvätt och en vända till förrådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.