Inredning

Lekhörnan

Som jag nog nämt tidigare så håller vi på att göra om Baby Ice lekhörna. Det är en del av hans födelsedagspresent. Han har egentligen ganska många lekhörnor. Ett i sitt rum (där han aldrig är), ett på kontoret, ett i köksfönstret och så denna närmast våra soffor där vi ju hänger en del. Jag förstår absolut de som inte vill ha lekhörnor i sina vardagsrum men jag tycker det känns orealistiskt att tro att leksaker inte kommer hamna utanför barnrummet så vi har små hörnor där vi kan ställa i ordning hans grejer. Och där vi sätter oss och leker med honom.

Jag har tänkt länge på hur jag skulle vilja ha det och jag kom fram till att jag vill ha det lite mysigt. Målbilden har varit den ovan från @storgatan25 som jag snubblade över av en slump. Tycker det ser så himla harmoniskt och mysigt ut! Tidigare hade vi bara en lekmatta där men nu har vi kompletterat med en gammal bänken vi hittade secondhand. Vi har bytt ut golvlampan mot en Nijnte lampa, eller Miffy som hon heter utanför de nederländska gränserna. Är jag förresten den enda icke holländska personen som läst Miffy? Icey hade aldrig hört talats om henne medan jag till och med har kvar Miffy skålar och böcker från min barndom. Hursomhelst, lampan köpte vi secondhand också. Jag tänker att vi kanske ska hänga upp några lanternor och en barntavla att ha bredvid hyllorna vi satte upp i helgen. På sin födelsedag ska han få lite nya leksaker som vi också köpt secondhand. Jag tycker det är lite vansinne rent ekonomiskt och miljömässigt att köpa nya leksaker. Det finns ofta väldigt fina och typ oanvända att köpa på secondhand sidor. Vi satsade på lite träleksaker från Little Dutch i samma serie. Hoppas det går hem. Lekmattan ska nog bytas ut mot något mysigare också tänker jag. När allt är klart så ska ni få se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.