Vardagen

Hade glömt hur det var

Haft en underbart solig helg med min man och son. Oförtjänt mysig faktiskt. Promenader, pannkakor, familjesim och mini-djurpark. Hade glömt hur härliga vårhelger är. Trots att den innehöll förvisso två kraschade mobiler. Icey tappade sin nerför alla våra tre trappor. Den gick jättesönder. Och har fått bytas ut. Min gick för ett dyk i toaletten och fick tillbringa helgen på ett ris-spa. Och nu mår den fint igen. Känns samtidigt helt trivialt med två trasiga mobiler när så många, så nära har det betydligt sämre. Jag har försökt hitta något sätt att stötta som jag tycker känns bra. Tog lite hjälp av min kompis i Rumänien som ju är ännu närmare och som åkte ned med lastbilar fylld av nödvändigheter. Tycker hela situationen är så obehaglig och fruktansvärt fruktansvärt hemskt. Och det kommer bli värre innan det blir bättre. Märker att många äldre kämpar med det väldigt. Dom som varit med några vändor jordsnurr och sett hur hemska vi kan vara mot varandra och hur många aldrig lär sig av historian.

Här hemma i vår trygga lilla bubbla så är jag förkyld. Så det händer inte mycket här alltså. Hade även glömt hur seg man blir som sjuk. Som tur är det sportlov här och Icey kan hjälpa till väldigt mycket. Jag surfar runt efter kalasdekorationer, secondhand leksaker och så tittar jag på Eagles. Och vilar, vilket är precis vad jag tänker göra nu igen. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.