Känslor

Världen

Har precis sjungit Edelweiss för min son för tionde gången. Nu sover han. Den lilla människan vars största oro är att vakna mitt i natten och inte hitta en napp. Om han bara visste. Hur orättvis världen är.

Två år av pandemi. Den är inte över men folk känner ett visst hopp. Då känner en liten maktsugen bakom trygga väggar att han vill ha mer mark. Han ställer sig inte först i ledet utan skickar andra för att offra och ta liv. Nä, fy fan. Det är tragiskt, orättvists och fruktansvärt fegt av ledare i väst att inte stå upp mot omänsklighet och för gemenskap.

Jag loggar ut. Tror inte det är bättre imorgon. Men det är fredag i alla fall.

En kommentar

  • Happy

    Det är hemskt vad en gubbgrinig, ha galen man med för mycket makt och vapen kan åstadkomma!
    Tror västvärlden är rädd för det potentiella tredje världskrig som kan starta om de sätter in för mycket vapenhjälp till Ukraina… jag vet inte om det är klokt eller egoistiskt men fy fan vad jag inte avundas dem!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.