Vardagen

Mango och vaccinpass

Dödstrött nu efter en ganska dag som mest känts motig. En son som vakna tidigt och varit på tillhörande humör, en regnig eftermiddag och en allmän röra i huvudet. Satte mig precis i soffan efter att ha hackat 10 mango son jag köpte för €2 på marknaden. Hur skär man egentligen en mango förresten? Alltid lite menligt tycker jag. Annars har jag mest ägnat mig att fundera på hur jag ska lösa mitt vaccinpass. Den svenska kliniken var inte så hjälpsam och mitt Covidpass går ut om tre veckor. Samtidigt som dom börjar släppa på kraven att uppvisa ett pass. Så himla rörigt och snurrigt. Sådär att jag blir matt. Så mina steg till kompistävlingen kändes väääldigt avlägsna i eftermiddags. Blev inte bättre av regnet som öste ner. Fick klagat av mig lite och sedan gick jag bara ut. Så var det gjort! Hade tänkt preppa lite mat till Baby Ice men att skära mango var allt jag orkade. Får fixa smoothies och majsfritters imorgon. Idag verkade han lite bättre i magen. Säkert surdegsbrödet som gjorde susen.

Nä, god natt! Imorgon är en ny och bättre dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.