Vardagen

Maxade rabatter, skönt häng och hemfärd

Oklart hur det hände men nu är vi alltså inne på januaris sista dag?! Peppen håller i sig, min stegtävling med en av mina bästa vänner K håller i sig, energin håller också i sig även om det är en rejäl dipp idag. Eventuellt gick Icey och jag och lade oss alldeles för sent. Vi kanske hade lite av ett seriemaraton nu när vi äntligen har sommarstugan för oss själva. Mina föräldrar åkte i lördags och nu på lördag åker även vi hem. Det ska bli väldigt härligt men det känns också vemodigt. Jag sliter fortfarande väldigt mycket med saknaden efter min familj när jag inte är med dom. För det är väl en sak pandemin fört med sig, resor är inte lika självklara längre. Innan pandemin slog till saknade jag aldrig dom på samma sätt och då har vi varit isär väldigt mycket.

Vi avslutade i alla fall sista veckan med mycket mormor och morfar mys, kalas med kusinerna och igår så grillade vi ute med några kompisar. Och Baby Ice fick sitt första lego. Ett Lego Duplo tåg tror jag det heter. Han älskar tåg. Tåg och drakar. Vi försöker faktiskt att inte köpa så mycket leksaker och istället försöker vi komma på leksaker, det verkar vara det som är roligast ändå. Fast legotåget gick hem minsann. Just det, vi hann även med en Sverigehandling i lördags när Coop hade 5% rabatt på hela köpet. För ni vet väl att jag älskar rabatter? Alltså älskar! Ska man dessutom köpa välling och paltbröd, ja då vill man ha all rabatt man kan få. Vi hade en hel del rabatter liggandes på Coop så det slutade med att vi fick 500kr i rabatt. Det var jag nöjd med.

Den här veckan ska vi städa, tvätta och stänga igen så det är redo för nästa gäster. På torsdag kommer K som har vägarna förbi och på fredag åker vi till Göteborg för att vara med min bror. Sedan går färjan hem på lördag eftermiddag. Jag funderar lite på hur det kommer gå. Baby Ice är ju så stor nu att han behöver sprattla av sig och äta en riktigt lunch. Vi skulle kunna ta ut honom och sätta honom i vagnen vid lunch men det beror lite på vädret. Vi hoppas kunna komma hem i tid till middagen så han får en riktig middag. Och sedan måste vi akutköpa barngrindar till alla våra trappor haha. Det är så märkligt att han fortfarande var bebis när vi kom hit i november och nu är han på riktigt en liten mini människa som babblar mycket och snart går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.