Vardagen

Ute är det nya inne

Aldrig förr har jag haft eller varit på så många utomhus tillställningar som under pandemi. Med några få undantag har nästan alla luncher/middagar/fester/firanden varit utomhus de senaste två åren. På sommaren har det känns helt naturligt men jag är verkligen ingen ur och skur människa även om jag önskar att jag vore. Så förra julen var vi helt enkelt bekväma och höll oss för oss själva. Denna vinter har vi nog haft en starkare känsla för att virus inte ska begränsa oss från att träffa våra kompisar. Så det har grillats och promenerads som aldrig förr.

Idag så åkte jag till min kusin som fick barn på min födelsedag. Alldeles för tidigt så dom har också varit väldigt noga med att hålla sig utomhus eller isolerat inomhus. Det blåste rejält men en lång promenad med fika blev det. Det var min första barnvagnspromenad med en annan mamma. Innan vi åkte hem så charmade Baby Ice till sig en banan inne i värmen. Måste ändå säga att jag gillar det nya friluftsliv. Lägger till den på listan av saker jag hoppas stannar även efter pandemin. Det finns faktiskt en hel del grejer på den. Mycket familjetid, mindre flängande är väl det mest uppenbara. Har ni några saker som ni uppskattat med pandemin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.