Barn,  Shopping

Årets julklapp: FloorFred

Bild: www.FloorFred.com

Min man önskar sig sällan något, inte vid jul och inte vid sin födelsedag. Jag tycker han är löjligt svår att köpa till för han uppskattar inte riktigt presenter. Han är alltså min totala motsats.

Denna jul visste jag för en gångs skull exakt vad jag skulle köpa. Som småbarnsförälder tillbringar vi en hel del tid på golvet med vår son. Vi leker, läser och håller sällskap. Icey har klagat på att han får så himla ont i ryggen av att sitta på golvet. Därför köpte jag en FloorFred som han är väldigt nöjd med. Golvstolen kommer i massa färger och ger ett bra stöd åt ryggen som gör att man kan sitta på golvet ett tag. Extra kul att kunna stötta en småföretagare.

Ett hett tips till föräldrar men även barn!

2 kommentarer

 • Sofie Otto

  Men wow!!! Tack Natalia! Ser detta först nu! Dvs i princip ett år senare😅🤦🏼‍♀️ Blir såklart överlycklig över detta fina inlägg!!
  Hoppas att ni har mkt använding för er stol.

  Får vi länka till detta på IG? Och isf vad heter du på instagram? ( Jag har inte prioriterat sociala medier, som du märker hehe, men har nu en content manager som ska ta sig in kontot, och nu i höst händer en hel del kul, underbara – barn mässan bl. a i oktober, vi har fått mkt fin PR nyligen, så just nu har vi lite fler ögon på oss än vanligt:)

  Skulle hemskt gärna länka till dig om vi får!

  Vänliga hälsningar
  Sofie Otto

  • natalia

   Tack! Vi älskar vår stol och vår son också. Var en stor hit hos min man som nu kan sitta och leka på golvet med vår son utan att få ont i ryggen. Du får absolut länka till inlägget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.