Shopping

Julens outfit

Kommer snön ligga kvar till jul? Det är den stora frågan just nu. Håller tummarna för det. Vore ju magiskt! Med små bebisar i släkten så firar vi med våra egna familjer i år annars brukar vi samlas hos vår moster för en lyxig jullunch. Vi har köpte matchande mjukiskläder till kidsen för dagen innan julafton och jag har köpt en billig men varm pyjamas. Till julafton däremot är det lite oklart vad jag ska ha på mig. Jag var under strikta order att packa lätt då prio var på att köpa med oss öl från Tyskland (kul också att ingen trodde på mig när jag sa att det nog var stängt på söndagar, mindre kul att springa runt med 16 flak och en barnvagn på en färja haha) så har inte så mycket med mig.

Jag hade detta set som jag tycker ser så fint ut. Det är dessa byxor och denna tröja men tröjan var inte skön någonstans så det blir inte detta.

Blev ändå lite inspirerad av röda byxor så slog till på dessa. Urtunna men fina (varför är det förresten så mycket somriga plagg i butiken nu?). Så nu tänker jag att jag ska ha en cerise topp till. Men det var liksom lättare sagt än hittat. Funderade ett tag på den här tröjan som kommer in till Lindex snart men det var inte riktigt vad jag letade efter. Men så hittade jag den, hos Marks & Spencer såklart. Det säkra kortet för basplagg i alla färger och storlekar. Tror det kan bli bra, hoppas det. Den behöver vara lite klarare än på bilderna men hoppas på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.