Vardagen

Svarta helgen

Nä men årets shoppinghelg blev ett fiasko. På fredagskvällen när jag hade tänkt mig sätta mig ner och shoppa och uppdatera bloggen med tips så hände det istället en olycka. Min lilla brorsdotter brände sig på öppna spisen och vi fick åka till akuten på kvällen. Allt gick bra och hon mår bra så ingen större fara skedd med jag hamnade i obalans. Sov så hemskt dåligt den natten. Gav ändå ett försök att fynda lite på lördagen men hade lovat den äldre brorsdottern att köpa godis och den dåliga nattens sömn gjorde att jag köpte julklappar som skickades till Nederländerna och ett mobilfodral i fel modell. Så jag lade ner det. I söndags blev vi lite insnöade och skulle iväg på adventsfika hos Happy så då blev det inget shoppade. Igår var således den sista fynddagen men då var jag så less på all hets att jag pallade inte. För någon med svart bälte i shopping så var det onekligen en svart helg. Gjorde ni några kap?

Idag är vi helt insnöade men som tur var så påpekade både mina föräldrar och min bror att vi var tvungna att köpa mat igår i fall att eftersom jag aldrig kollar väderprognoser. Så nu har vi mat för hela veckan. Vi köpte även en bebispulka så vi kan ta med Baby Ice till sopptunnorna och brevlådan en bit bort. För vagn är inte aktuellt nu haha. Men så vackert det är!

Idag ska jag försöka sätta ihop två kalendrar och städa lite. Går allt som tänkt så får vi norskt besök i helgen så då får det vara lite ordning i torpet. Ska också försöka lista ut vad man köper i julklapp till föräldrar som fortfarande önskar sig snälla barn. Kan man express tama barnbarnen kanske? Måste också julpynta lite när det väl är städat. Ikväll ska jag nog spana lite på recept på tilltugg som man kan ha till glögg. Har ni några spännande tips så hit me!’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.