Shopping

Tre x H&M

Hennes & Mauritz har just nu 20% på allt för plusmedlemmar. Vilket väl får ses som en möjlig hint om att alla medlemmar får 20% imorgon.

Det finns tre godbitar som jag funderar lite på. En långärmad sporttopp behöver jag verkligen. En klänning skulle vara ett fint avbrott från leggings men ställer mig ändå lite frågande på vilken av mina promenader jag skulle ha på mig den. För jo, mina dagar kretsar mest kring det. Går att härleda till pandemin och dess begränsningar (officiella likaväl som personliga). Pandemin satte verkligen stopp för överkonsumtion hos mig. Överlägger mina inköp så mycket mer nuförtiden. Den röda tröjan för att färg behövs alltid och för att min man så sent som igår sa att jag blivit färglös. Också ganska pandemirelaterat tror jag. Fast efter de senaste dagarnas butikssurfande så vill jag ändå påstå att det inte är det mest färgsprakande urvalet som finns just nu. Bilderna nedan är klickbara om något lockar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.