Shopping

Önskelistor

I helgen har jag skrivit önskelistor, två för mig och två för Baby Ice. En till islänska familjen och en till svenska. Tror aldrig jag önskat mig så lite som i år. Beror det på att det yttre inspirationerna har minskat under året på grund av ännu ett år av pandemin samt såklart, livet med en bebis. Inte hellre har jag någonsin haft sådan ensidig önskelista. Den präglas till stort av barnvagnspromenader. Det är leggings, varma tröjor och nya promenadskor. Det är lite det jag lever i. Det måste vara enkelt för mig att närsomhelst kunna ge mig ut på en promenad. Det är tillräckligt att tänka på som det är utan att behöva byta om precis innan. Är det inte också typiskt att när man väl skrivit ihop sin lista så hittar man annat som man också känner skulle kunna vara bra att ha. Jag har tydligen helt missat att Cubus har hur mycket härliga ullkläder som helst och dessutom i massa storlekar. Och så såg jag sju kakors bakbok på Adlibris när jag letade efter en annan kokbok. Den fick inte plats på några önskelistor så jag tror jag är så fräck och ger den till min husfar a.k.a. min man som har börjat baka på söndagar.

Här är i alla fall önskningarna som inte fick plats. Kanske ger det lite inspiration till någon annan? Skulle nog kunna hålla på i evigheter med tema önskelistor även om jag själv inte känner mig så önskesugen. Kanske är det de bloggen ska fyllas med fram tills jul?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.