Vardagen

Fina dagar

Njuter verkligen av allt nu och längtar så till jul. Till familjen. Hade en dipp i tisdags då jag var så trött, eller orkeslös, att det var jobbigt att bära min son. Visste inte riktigt hur man aktiverar muskler som inte fått tillräckligt med sömn. Baby Ice är fortfarande väldigt gnällig men håller också på att få mer tänder så det är bara att gilla läget. Då är extra sömn väsentligt för jag vill vara en mamma med tålamod och massvis av förståelse. Ska inte sticka under stolen med att jag behöver cirka 30 min extra (bra) sömn för att se till att kontot är på max. Gnällig bebis till trots så har han och jag gått promenader, fika, ätit lunch och shoppat. Jag hoppas det hjälper honom i längden istället för att jag ska anpassa dagarna efter hans humör. Tänker jag fel? På kvällarna planerar Icey och jag våra veckor i Sverige. Om lite mer än en vecka så åker vi upp. Vinterdäcken är på och vinterkläderna till sonen är inhandlad. Imorgon så ska jag nog ta och plocka ner mina höstkläder.

Inatt sover jag i Baby Ice rum. Dels för att vara nära honom om han vaknar men också för att jag tycker det är så skönt att sova ensam haha. Har det bra just nu. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.