Mode

Rensa

Vi mår bättre, det gör vi, men vi mår inte bra. Jag har en jobbig hosta och huvudvärk så vi håller hos mest hemma för att smitta ner andra och för att jag inte alls orkar något. Icey jobbar och mår tack o lov bra. Pallar inte tänka på hur det varit om vi alla mådde dåligt.

Idag ska jag försöka börja rensa lite. Har beställt en påse från den nederländska Sellpy sidan. Gjorde det mest för det kändes smidigt men sedan märkte jag att påsarna skickas från Sverige och ska skickas tillbaks till Sverige. Känns inte alls så miljövänligt. Vet dessutom att dom fått mycket kritik för att vara vidriga arbetsgivare så samvetet mår sådär. Samtidigt så har jag inte riktigt kapaciteten just nu att effektivt ta kort på det som ska säljas och lägga ut till försäljning. Så typiskt när man vill att att allt ska vara enkelt. Testade Zalandos tjänst däran skickar tillbaks gamla kläder man köpt via dom. Det var supersmidigt. Kanske inte jättebra betalt men väldigt smidigt. Mera sådant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.