Barn,  Utlandssvensk

Svenskt pass!

Fick sådan migrän igår kväll (första på länge) så Icey tog nattskiftet. Egentligen innebär bara det att då och då hjälpa Baby Ice hitta sin napp 2-3 gånger under natten. Så jag känner mig extremt utvilad. Brukar i och för sig sällan känna mig trött för jag får alltid cirka en timma på morgonen av magisk sömn. Det räcker för mig. Hur får man förresten bebisar klara att hitta nappen själva?

Idag har vi fått in alla rekommenderade måltider för bebisar men vi fallerar alltid på kvällen. Han vill gärna lägga sig 21 men kan inte vara uppe från 18/19 till 21. Så han borde sova middag vid 20 för att sedan vakna och äta kvällsmat men då är han så himla trött. Vet inte hur vi ska få till det där. Annars har dagen varit mycket bra faktiskt, haft en härlig energi och Baby Ice och jag var i Haag för att hämta hans pass. Så obeskrivligt härligt att ha det gjort. Vi hade säkert kunna vänta till den dagen vi flyttar till Sverige men av erfarenhet vet jag att det är bäst att få sådant här gjort så fort som möjligt.

Inatt ska Baby Ice och jag sova i hans rum. Jag tänker att vi sakta ska vänja honom vid att sova i eget rum. Det skulle säkert gå jättebra för honom att sova själv om det inte vore för det där med nappen. Tänker att nu till helgen är en bra tidpunkt att starta, så kan vi hjälpas åt mer under dagen om jag blir trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.