TV

Höstens TV

I somras såg jag inte på TV en enda gång. Vi hade en plan på en filmkväll en kväll men fick aldrig ihop det. Sedan gillar min familj mycket att spela sällskapsspel och kan irritera oss lite på att TV ofta lockar. Förra sommaren så delade ju Icey och jag stuga med min bror och hans fru (ja, dom gifte sig i helgen!) och där fanns ingen TV. Det var så härligt och vi saknade det inte en enda gång. Nu känns det inte som man missar så mycket under sommaren, eller har jag missat något sevärt? Till hösten vill man ju däremot gärna ha något att titta på tillsammans med sin kopp te och chokladbit. Antingen så har jag bara virrat bort mig eller så finns det inte något vettigt att se på? Ska vi kika lite på vad jag sett den senaste tiden.

Gossip Girl

Originalet var ju ändå fantastiskt på många sätt. Karaktärerna och det faktum att det var typ ett modemagasin i rörlig form haha. Blair och Chuck var mina favoriter. Så visst kändes det trist när avsnitten plötsligt var slut, eller kanske inte så plötsligt men slut tog dom. Då blev jag ändå lite pepp på rebooten men nä, vi klickar inte. Det är för modernt, för mycket edge och lite märkligt när man vet vem Gossip Girl är. Så blir diss på den.

Threesome

Ett ungt par som bor i London bestämmer sig för att ha en trekant vilket får konsekvenser för förhållandet. Så går pitchen. Det är ett ungt par men det är nog mer hon som bestämmer sig för att experimentera med en trekant och i London är dom inte. Så redan där skär det sig. Känns inte ens som de försökt ge det lite Londonkänsla men okej, vi bortser från det. Det är en kväll och sedan blir allt kaos. Så där som det typ bara kan bli med en dramatisk kvinna som vill ha ännu mer drama och en supersnälla älskande man. Jag vet inte men den lät så mycket bättre än den var. Den handlar inte så mycket om en trekant utan kanske mer om ett bekräftelsebov. Så det blir diss även här.

Zebrarummet

En internatskola, en exklusivklubb på den exklusiva skolan och ett mord. Och en “vanlig” tjej från da hoods som vill rädda allt och alla. Oklart om det är för att det påminner lite (mycket) om min gymnasietid med Lundsbergare men hela storyn och karaktärena blir så himla töntig. Det blir någon konstig mix av reality-tv och fiktion. Alternativt är jag bara för gammal för sådant här nu. Apropå det, vad vulgärt språk dagens ungdom tydligen använder. Det har den här gemensamt med Threesome. Lite onödigt kan jag tycka. Det är en diss här med men kanske den som ändå gick okej att se på.

Kan tillägga att jag även gav Hjerson ett försök men tog mig bara igenom två avsnitt. Blev den kanske bättre? Om inte, vad ska man se på i höst? Finns det hopp? Tacka vet jag Alla mot Alla och Wahlgrens Värld. Åh herregud, vi har ju inte pratat om Svenska Powerkvinnor. Okej. Låt mig se några fler avsnitt så återkommer jag. Och faktiskt, såg att det kommit nya avsnitt av Chesapeake Chores på Netflix. Men kan ni inte tipsa om något härligt att titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.