Shopping

Höstens vardagsoutfit

Två saker; a) det är höst b) pandemin har satt sina spår. Eventuellt ett c) mycket häng med bebis. Det jag vill ha sagt är att min outfit går i bekvämlighetens spår. Jag vill leva i snygga men högst sköna kläder. Visst är det kul att när helgen kommer dra på sig något annat än de skönaste tightsen men egentligen, varför? Jag känner bara att jag hellre hittar snygga outfits med tightsen, som dessa…

Jacka Icepeak / tshirt H&M / tights Lindex / väska Núnoo / vårdande nagellack Essie

Tightsen från Lindex är underbara men storleken är lite knepig. Just i dessa har jag XXL och dom sitter perfekt om jag tar på mig dom ordentligt och drar dom tillräckligt högt upp. Men skulle säkert kunna ha 3XL med risk för att de skulle sitta bättre i grenen men annars vara alldeles för stora. T-shirten är även den en favorit. Den är mjuk och simpel, finns även den i många storlekar upp till XXL. Just dessa jag gillar jag när de sitter löst så jag har en XXL. Dock är det en kort modell. Essies vårdande nagellack är ett måste på hösten. Finns i många färger så man hittar minst två man gillar och kan variera mellan.

Jag är egentligen en mycket mer färgglad person så det blir väl till att alternera med något i stil med detta.

Thermolite tröja Lindex / tshirt H&M / tights Nike / keps Stiksen x Säker Stil / väska Hunter

Tröjan som jag bara måste få tag på landar hos Lindex om några veckor. Gissningsvis har jag storlek XL (men man vet aldrig för deras storlekar är lite märkliga). T-shirten är samma som ovan men i enkel vit färg. Tightsen från Nike är typ det skönaste jag äger. De är mjuka men sitter ändå åt och håller allt på plats. En ullkeps känns högst rimligt på hösten och hellre grått än svart. Slutligen, älskar dessa små väskor från Hunter. De rymmer galet mycket och tål vatten. Jag bär min som en crossbodyväska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.