Sverige

Sommar 2021

Min första som mamma och jag tillbringade den där jag tillbringat alla mina somrar, i sommarstugan på västkusten. Under drygt två månader var vi där hela stora familjen. Sex stycken vuxna, en treåring och småkusinerna med bara två månaders mellanrum. Det var intensivt och jag fick lite då och då påminna mig om att man kan inte förändra andra, bara sig själv. Eller sin inställning, i alla fall. Trots som stunderna så skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt. Det var magiskt att kunna vara tillsammans och att ge min son den bästa första sommaren han någonsin skulle kunna ha.

Tänkte sammanställa en lista över sommaren 2021 – för vem gillar inte listor?!

Sommaren innehöll inte:
 • En enda lugn sekund
 • Något TV tittande – vad har jag missat?
 • Någon stor sommarfest
 • Mer än en spelkväll med min bror och svägerska
 • Så många paddor
 • Någon tur till Göteborg
 • Uppstart av skrivprojekt som tänkt
 • Sovmorgon
 • Speciellt många bad
Sommaren innehöll:
 • Massa massa tid med familjen
 • Två veckor med Baby Ice farmor och farfar
 • Ett underbart kvällsdopp med min man
 • En kul återträff med barndomskompisar och deras barn
 • Besök av vänner och kompisar
 • Middag hos kompisar
 • Ljuv återförening med norska vänner
 • Kusinträff (så kul tradition vi börjat med!)
 • Ett fantastiskt vackert dop för småkusinerna
 • Massa bus med min brorsdotter
 • En hel del rävar, harar, lite för många huggormar och en älg.
 • Fint väder
 • En helrensning av vårt parkslide bestånd
 • Härliga middagar med familj där vi testat oss igenom allt från raclett och grillat lamm till kräftor och mexikanska fiestor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.