Vardagen

Back to work

Så var semestern slut. Det var den egentligen i torsdags redan men min mamma har varit här. I söndags åkte hon hemåt och igår slog vardagen till. Kanske inte som en käftsmäll men det var ingen mjuk landning.

Icey jobbar hemma och kommer göra det för det mesta. Kanske extra mycket nu när hans kollega fick Covid trots fullvaccinerad. En annan kollega hade kommit till jobbet trots att hon känt sig liiite krasslig. Kollegan som blev smittad känner sig lite influensadäckad och har förlorat all smak men är i alla fall inte allvarligt sjuk. Orkar knappt nämna det men de senaste nätterna har jag haft sådan Corona ångest. Blir helt enkelt rädd för att jag ska bli väldigt sjuk, speciellt nu när lilla Baby Ice finns.

Hursomhelst. Vardagen innebär att Baby Ice och jag måste hitta nya rutiner och lite sysselsättning. Dom skojar inte när dom säger att det är tufft att vara förälder. Vi ska nog klara det här men denna vecka kommer vi nog alla vara lite trötta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.