Shopping

Strumpgodis – del 1

När blev strumpor en sådan stor grej? När jag var ung, typ 18-20, så var det bara killarna från lite mer välbärgade familjer som hade fina och lite annorlunda strumpor. Sedan för ett par år sedan hände något. Var det Happy Socks som gjorde entré och bjöd på en strumprevolution? Jag älskar att köpa roliga strumpor till männen i mina liv. Vad de tycker om det ska jag låta vara osagt men det kanske inte är det paketet som överraskar mest. Nu när jag har Baby Ice finns det inte gräns för min jakt på roliga strumpor till bebisar. En helt ny värld! Nyligen hittade jag två till favoritsidor för mina kommande strumppaket.

Först ut är Svensk Husmans Socks. Där köpte jag julstrumporna och nu är jag himla sugen på att köpa dessa till Icey lagom till sommaren.

Foto: svenskhusman.se

Dom har massor med fina motiv, alla med tydlig Sverige koppling. Nu har de även utökat med ansiktsmasker och knästrumpor. De har även strumpor för barn men tyvärr inga för bebisar.

Strumpor för bebisar finns dock hos Lillster som även har strumpor för vuxna och barn. Skulle kanske köpa varje socka här inne men på grund av att jag gick lite (för) crazy i en annan strumpbutik så har Baby Ice förbrukat hela sin strumpbudget tills han är sisådär 10. Ett par kunde jag dock inte avstå från så det fick bli dessa.

Foto: lillster.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.